Esküvői mosoly - Felkészítette fogsorát az esküvői fotózásra?

Esküvői mosoly - Felkészítette fogsorát az esküvői fotózásra? 

Miközben az esküvő napjának különböző eseményeit készíti elő, szánjon időt a mosolya felkészítésére is. Ez a nap csupa mosolygás lesz, nemcsak a vendégek felé, akik gratulálnak Önnek, hanem a kamerába is, amivel a nagy nap eseményeit rögzítik és amit még sok-sok éven keresztül fognak visszanézni. 

Hogyan érdemes a mosolyt előkészíteni az esküvői képekhez? Adunk néhány jótanácsot: 

Professzionális tisztítás és átvizsgálás

Néha csak egy kis frissítőre van szükség a mosoly üdébbé tételére, ennek pedig legkönnyebb és leginkább megfizethető módja, ha pár nappal az esküvő előtt egyszerűen elmegy egy professzionális fogtisztításra és felülvizsgálatra. A szolgáltatás után mosolya fényes, ragyogó és meseszerű lesz.

Fogfehérítés

A fogfehérítés az egyik legjobb megoldás arra, hogy feldobja mosolyát és élete legszebb nevetését villantsa meg az esküvőn. Az eljárást elvégzik Önnek a fogorvosi rendelőben, ahol mindent megtesznek, hogy az esküvő napján kivillanó mosoly kellő csillogást és egy kis bűbájt adjon hozzá a naphoz. 

Porcelán héj alkalmazása

Ha gyorsan közeledik az esküvő napja, Ön pedig százféle fogászati problémával szembesül, úgymint törött, repedezett, formátlan, vagy éppen elszíneződött fogak, akkor a legjobb javaslat a porcelán fogászati héj alkalmazása.

A héjak a legkülönfélébb fogászati problémákra nyújtanak megoldást, és lehetővé teszik azt az esztétikus megjelenést, amivel az esküvő napján a legszebb mosolyát villanthatja meg. Megjelenésük természetes, különféle nagyságban, hosszúságban, formában és színben elérhetők, és garantált, hogy megtalálja köztük azt a tökéletes változatot, ami az Ön természetes fogsorához igazodik. 

 

Back to the list
Ingyenes:
  • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
  • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
  • Teljes Panoráma-röntgen
  • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425