Mit jelent a mosoly átalakítása?

Mit jelent a mosoly átalakítása?

A mosoly átalakítása vagy megújítása azt a folyamatot jelöli, amikor a mosoly megjelenésén javítunk, és különféle szerkezeti és kozmetikai hiányosságokat kezelünk. Általában erre van szükség olyan páciensnél, akinek egyenetlenek a fogai, rés van a fogai között, a fogak foltosak, töredezettek, vagy megrepedtek. Az eljárás lényege a mosoly szebbé tétele és a csúnya mosoly kellemetlen következményeinek elkerülése.

A szokásos mosolyátalakítás akár kettőnél több eljárást is magában foglalhat, ideértve többek között a fogfehérítést, az implantátumokat, a kompozit rögzítést, foghéjat, és a láthatatlan fogszabályzást. A leggyakoribb mosolyátalakítási eljárásokkal az alábbi szerkezeti és kozmetikai hiányosságokat célozzuk meg: 

  • Fogak színe: a fogfehérítéssel a szürkés, foltos fogak színén javítunk, míg az amalgám vagy ezüst tömések helyett természetes kompozit helyreállítást végzünk.
  • Rendezettség és fogközök: ha egy vagy több látható foga hiányzik, akkor kényelmetlenül érezheti magát mosolygás közben. A fogpótlás mindig szükséges, amit fogászati híddal vagy implantátummal oldunk meg.
  • Kiegyensúlyozottság és harmónia: a töredezett, egyenetlen, vagy megrepedt fogat a mosolyátalakítás során a kedvezőbb megjelenés érdekében rögzítővel kezeljük. Az ínyből sokat mutató mosolyt is újra lehet tervezni az arc és a mosoly előnyösebbé tételére. 
  • Teltebb ajkak és arc: az öregedő arcot a mosolyátalakítás során különféle eljárásokkal fiatalabbá tehetjük. Ezek között helyet kaphatnak olyan komplex eljárások, mint az állkapocssebészet vagy állkapocsortopédiai műtét.

Fontos tudni, hogy nincs mindenkire egyformán érvényes mosolyátalakítási eljárás, ez minden páciens esetén eltérő. Amikor Ön mosolyátalakítás céljából felkeresi fogorvosát, személyre szabott kezelési tervet kap, ami az átalakítás pontos célját veszi figyelembe. Ezért ha zavarja szürke vagy unalmas mosolya, keresse fel fogorvosát még ma és járják körbe a mosolyátalakítás lehetőségeit.

Back to the list
Ingyenes:
  • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
  • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
  • Teljes Panoráma-röntgen
  • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425