Panoráma röntgen a teljes szájüregről

Fogászati diagnosztika | Digitális panoráma röntgen, digitális röntgen

Digitális panoráma röntgen 

A berendezés egyszerűen és gyorsan készít röntgenfelvételeket az alsó és felső állkapocsról, a szájüregről és fogakról, ez pedig szükséges a helyes diagnózishoz mind az általános fogászati eljárásokban, mind a szájsebészetben és fogszabályozásban. Klinikánkon ez elengedhetetlen eszköz az összes komplex fogászati eljárásban (implantátumok, szájsebészet, góckeresés).

Ezekben az esetekben a panoráma röntgen nem helyettesíthető egy-két kisebb fogászati röntgenképpel. A képeket egy erre a célra kialakított röntgenhelyiségben készítjük, majd továbbítjuk a kezelőhelyiségben található számítógép képernyőjére. A röntgenképeket pár másodperc alatt teljes méretben a többfunkciós fogászati székek képernyőjére is kivetítjük, így a páciens és a fogorvos is megszemlélheti az eredményt.

Kérésre az eredmény CD-n elvihető. 

Digitális röntgen

A digitális röntgengép a fogakról készít képet, majd egy-két perccel később megjeleníti Ön számára a képernyőn, miközben Ön a fogászati székben ül. A monitoron látható kép hasonlít a fogászati röntgenképre, de annál nagyobb, a fogorvos pedig egyes részleteket ki tud nagyítani, illetve elforgathatja vagy élesíthet a képen. Ez könnyebbé teszi a helyes diagnózist és Ön is könnyebben átlátja, hogy a fogorvos milyen kezeléseket alkalmaz.  

Mivel minden kezelőhelyiségben van röntgenkészülék, a képeket a fogászati székben is el tudjuk készíteni. A készülék nem bocsát ki szórt sugárzást, így a kezelés közben bármikor használható, és azonnal láthatjuk a fogakat és a környező részeket.

További költség nélkül adunk teljes képet az Ön számára szükséges kezelésekről!

  • Ingyenes vizsgálat és konzultáció
  • Ingyenes digitális panoráma röntgen
  • Ingyenes részletes kezelési terv és árajánlat
Back to the list
Ingyenes:
  • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
  • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
  • Teljes Panoráma-röntgen
  • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425