Pályázatok

 

Az Imperial Dental Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból megvalósuló kutatás-fejlesztési projektben való tevékenysége.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, mint kezelő szerv (továbbiakban: NKFI Hivatal) útján meghirdetett KKV START INNOVÁCIÓ c. felhívására benyújtott, 2020-1.1.1-KKV-START2020-00074 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmét Az Imperial Dental Kft-nek a 2020. december 9. napon hozott döntés értelmében a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap 19 963 531 F t összegű, visszatérítési kötelezettség nélküli támogatásban részesíti.

A támogatot projekt:

Egyfázisú fogászati implantátum fejlesztése

A projekt során egy új gyártástechnológiai megoldással kialakított fogászati Implantátumot hozunk létre, ami ötvözi az egyfázisú implantátum csontpótlás nélküli implantációs előnyeit, a kétfázisú implantátum előnyös protetikai előkészítési lehetőségeivel. Az ezáltal kapott termék egy 1 darabból készített, egyedi felépítéssel rendelkező fogászati implantátum, ami a nagy terhelhetősége mellett a precíz műtéti tervezést is elősegíti. A tökéletes formai kialakítás által nyújtott protetikai előnyökkel egyszerűbb műtéti eljárást tesz lehetővé, a beültetési eljárás idejét nagy mértékben lecsökkentve.

Ingyenes:
  • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
  • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
  • Teljes Panoráma-röntgen
  • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425