Altatásos fogászat

Nagyon gyakran azért nem mennek el az emberek fogorvoshoz, mert egy kellemetlen emlék, vagy csak maga a tudat, hogy a szájába benyúljanak idegen eszközökkel, elveszi a bátorságukat, és ez sajnos a későbbiek során megbosszulja magát. A mai modern világban már egyáltalán nem szükséges a fogorvostól féljünk, mert az egyre modernebb technológiák, érzéstelenítő szerek jó eséllyel megfelelőek a kellemetlenségek elkerülésére.

Ám a „tökéletes” megoldás az altatásos fogászat. Így nem csak a kellemetlenségeket nem érzi, hanem a belső feszültség is megszűnik és gyakorlatilag egy kellemes alvás marad emlékében a fogorvosi kezelésről. Az altatás azonban komoly szakmai hátteret igényel: a gépek, gyógyszerek, hatósági engedélyek és szakemberek mind fontos-elengedhetetlen részei felelősségteljes munkánknak. Nem mindegy ki-hol-mikor-mivel altatja el Önt!

 

Az altatás igen összetett, a szervezetet befolyásoló beavatkozás, ezért azt minden esetben egy részletes kórelőzmény, esetlegesen labor, EKG, mellkas-röntgen és egy személyes szakorvosi vizsgálat előzi meg.

Bizonyos betegségek megléte esetén az altatás túl nagy rizikóval, felesleges kockázattal járna az Ön számára. Ezek a következők: cukorbetegség, szív és érrendszeri betegségek, idegrendszert érintő betegségek, bizonyos allergiák, asztma, immungyengült állapotok. Amennyiben fogászati kezeléseit altatásban szeretné elvégeztetni és ezt fogorvosával megbeszélte, az aneszteziológiai ambuláns lap kitöltése után az aneszteziológus orvos átnézi kórelőzményét, betegségeit majd fogorvosával egyezteti az altatás feltételeit.

A páciensek akik az altatásos fogászatot
választják, különböző okok miatt teszik ezt:

  • Fogászati eljárásokhoz köthető fóbia
  • Egy korábbi rossz tapasztalat fogászati kezelés közben 
  • Különösen érzékeny idegek
  • Helyi érzéstelenítésre való immunitás
  • Általános szorongás

Az altatás teljesen kikapcsolja a külvilágot, semmilyen ingert, kellemetlenséget nem érez ez alatt az idő alatt. Szakmai stábunk tapasztalt, hozzáértő aneszteziológus szakorvosokból és aneszteziológus szakasszisztensekből áll, mert biztonságos és kiváló aneszteziológiai munkára törekszünk.

Back to the list
Ingyenes:
  • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
  • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
  • Teljes Panoráma-röntgen
  • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425