Azonnal terhelhető fogászati implantátumok

Az azonnal terhelhető fogászati implantátumok előnyei

  • nagyon kevés vertikális csontállomány esetén is alkalmazható
  • nincsenek bonyolult vagy reménytelen esetek
  • közvetlenül a fog eltávolítása után már a helyére ültethető
  • a páciensek több mint 99%-ánál alkalmazható
  • 72 órával az implantátum beültetését követően a páciens megkaphatja az új rögzített hidat
  • alacsonyabb potenciális kockázat, mint a hagyományos implantológiában

A fogászati implantátum egy rögzített titán csap, ami a fog gyökereként funkcionál és a hiányzó fog tartós pótlására használják. Ez a legújabb vezető és mértékadó eljárás a foghiányok pótlására. A fogászati implantátum gyökérzet alakú csonton belüli beültetés, és pótolja az eredeti foggyökeret. Csúcstechnológiai eljárás, ugyanakkor sokkal jobban szolgálja a fogak megőrzését, mint a hagyományos hidas eljárás, mivel az implantátum nem a környező fogakra támaszkodik.

Miben más az azonnali Fogászati Implantátum Rendszer?

Az azonnali Implantációs Rendszer sokévnyi, a fogászati implantológiában és helyreállító kezelésben megszerzett tapasztalat eredménye, ami a legfejlettebb gyártási technológiát használja a legfrissebb tudományos eredményekre alapozva. Ez az összegyűjtött tudás teszi lehetővé az IHDE pácienseknek, hogy korábbi rágó- és vonzerejüket visszanyerjék, és ismét úgy mosolyogjanak, mint régen. Az azonnal terhelhető implantátumokat erre ráépülve fejlesztették ki, felhasználásuk főleg atrófiás állcsont esetén jelentős. 

Ezek ott is alkalmazhatók, ahol nagyon kevés a vertikális csontállomány, miközben a horizontális csont mennyisége megfelelő, még ha nem is folyamatos. Az azonnali implantációban jártas fogorvos számára nincs komplikált vagy reménytelen eset, használatuk mindenkor egyenesen a kívánt kezelési eredményhez vezet.

Mik az azonnal megterhelhető rendszer előnyei?

Az implantátumokat a fog eltávolítása után közvetlenül már be lehet ültetni a helyükre, és egységet képezhetünk közöttük és más implantátumok vagy erre alkalmas fogak között. Az eredmény egy rendkívül szilárd felépítmény, amit a fogorvos azonnal felhelyezhet és ami a legmagasabb esztétikai elvárásokat is kielégíti. Ez a technológia a betegek 99%-ánál használható, és általában 72 óra elteltével már lehetőség van az új rögzített híd felhelyezésére.

Az azonnali Implantátum rendszer egyedi tulajdonsága a tökéletes megtámasztás a csont legerősebb részén, így az implantátum tökéletesen illeszkedik és a lehető legjobban rögzül. 

Gyors kezelés, kevesebb kellemetlenség

Az azonnali implantátummal végzett kezeléseket helyi érzéstelenítéssel végezzük, és jóval kevesebb kényelmetlenséggel járnak, mint egy foghúzás. Ezenfelül az implantátum rendszer egyszerűsége nyilvánvaló előnyöket nyújt mind Önnek, mind a fogorvosnak.

Minden eset más, és az azonnali Implantátum Rendszer ezt maximálisan figyelembe is veszi. A magas szintű elvárásoknak hála, az ilyen implantátum kortól és állapottól függetlenül megbízható. Ideális választás az előrehaladottabb korú páciensek számára is. Kérdezze fogorvosát az Ön számára adott lehetőségekről.   

 

Back to the list
Ingyenes:
  • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
  • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
  • Teljes Panoráma-röntgen
  • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425