Konzultáció, diagnosztika

Tudta, hogy rendszeres fogászati ellenőrzéssel a szájüregi és fogászati problémák 95%-a megelőzhető vagy időben felismerhető?

Fogászati klinika

Csúcstechnológiájú fogászati berendezések, szigorú szakmai követelmények! Látogasson el hozzánk most, és ne felejtsen el legalább félévente fogászati kontrollon részt venni! Fogászati klinikánk garantálja, hogy modern berendezésekkel dolgozó szakértői csapatunk minden fogászati problémáját feltárja és kezelésbe veszi. 

Fogászati diagnosztika

Az első alkalommal minden kliensünk részletes fogászati kivizsgáláson esik át, melynek során teljes képet kapunk a szájüreg állapotáról. Szükség esetén ezt röntgenvizsgálattal egészítjük ki. A hagyományos, kis fogászati röntgenek mellett panorámaröntgenre is van lehetőség.

A fogsorról vett gipszminta segít megterveznünk a fog eredeti formájához illeszkedő fogpótlást.

Az akut tünetek azonnali ellátása után kezelési tervet készítünk az egészséges fogsor helyreállítása érdekében. A kezelés díja ezt is fedezi. Személyes konzultáció során után végezzük el a további kezeléseket. 

Fogászati kivizsgálás | A rendszeresség jelentősége

Legtöbben csak akkor mennek fogorvoshoz, amikor már nagyon fáj a foguk. Ez mindig súlyosabb problémára utal és összetettebb kezelést igényel, ami rendszeres orvosi szűréssel könnyen megelőzhető lett volna.  

Ha belegondolunk, hogy milyen szörnyű lenne egy reggel izomfájdalommal ébredni, fájdalmas fogakkal étkezni, soha nem mosolyogni a rossz szájszag és fogak állapota miatt, vagy hajhullástól szenvedni, akkor megérthetjük, hogy miért fontos a rendszeres fogászati kontroll! Sajnos emberek milliói szenvednek a fenti tünetektől szájüregi és fogászati problémák miatt.

Rendszeres ellenőrzéssel segítünk megőrizni ínye és fogai egészségét, és a problémákat már korai szakaszukban felismerjük! 

Fogászati kontroll | Konzultáció

A fogászati diagnózis számos vizsgálatot magában foglal:

  • szájüregi vizsgálat, fogászati kontroll, kezelési terv, konzultáció
  • digitális panoráma- (PCT) és kis röntgen (RGV), szájüregi kamera
  • speciális diagnosztika egyéni igényekre szabva

Fogászati diagnózis | Konzultáció és kezelési terv

Első alkalommal a fogorvos teljes szájüregi vizsgálatot végez. Fogak állapotát rögzítik, majd ez alapján elkészül a kezelési terv és az írásos szakértői vélemény, ami segít Önnek áttekinteni a javasolt megoldásokat az adott problémára. A kezelési terv tartalmazza a részletes árajánlatot is a várható költségekről, illetve a kezelés ütemezését.

Speciális diagnózis

Tapasztalta már a stresszel teli életvitel tüneteit? A feszültség és aggodalmaskodás elégtelen alváshoz vezethet. Ha gyakran tompa, állandó fejfájással vagy fájdalmas állkapoccsal ébred, ezek az éjszakai fogcsikorgatás, azaz bruxizmus jellemző tünetei. A bruxizmusban a beteg alvás közben összeszorítja, vagy csikorgatja a fogait. Ennek okai sokfélék lehetnek (testi és lelki), úgymint a stressz, valamint az elfojtott frusztráció vagy harag.

Az éjszakai fogcsikorgatásnak köszönhetően az állkapocs izmai fájdalmasak és fáradtak, ami további komplikációkhoz vezethet.

A bruxizmus kezelésére létezik egyszerű és gyors fogászati megoldás. Először mintát veszünk a fogsorról, majd fogvédőt készítünk, ami alvás közben megvédi a fogakat a csikorgatástól. A fogvédő rendszeres használatával az állkapocsízületet tehermentesítjük, és az éjszakai fogcsikorgatás megszűnik.

Ébredjen ismét frissen és vidáman!

 

Back to the list
Ingyenes:
  • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
  • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
  • Teljes Panoráma-röntgen
  • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425