Szájhigiénia, kozmetikai fogászat

Sajnos előbb-utóbb mindenki életében eljön az a pillanat, amikor a fogászati kezelés elkerülhetetlenné válik. Ilyen esetben jobb a lehető leghamarabb felkeresni a fogorvost, nem pedig halogatni a kezelést, amíg súlyosabbá válik a helyzet. Rendelőnkben a fogászat különféle területeire szakosodott szakemberek dolgoznak. Munkájukat csúcstechnológiás eszközök segítik, így Ön tökéletesen biztonságosan és fájdalommentesen nyerheti vissza mosolyát.

Fontos megemlíteni, hogy a mai fogászat nem azonos az évtizedekkel ezelőttivel. A technológiai fejlődésnek köszönhetően a fogászat szűkebb területekre vált szét, és mindegyiknek megvan a maga specialistája. Természetesen a páciensnek az áll érdekében, ha kimagasló ellátást kap, ezért fontos olyan fogászati rendelőt választani, ami a megfelelő szolgáltatásokat nyújtja.

Nem kell fogászati szakemberré válnia és magának megítélnie, hogy milyen kezelésre van szüksége: képzett csapatunk ezt a konzultáció során diagnosztizálja. Ha több megoldás is rendelkezésre áll, kezelési tervet készítünk az ön lehetőségei, esztétikai igényei és egyéb elvárásai alapján.  

 • Professzionális fogászati kezelést kínálunk elérhető áron.
 • Fogorvosaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a fogászat minden területén. Rendszeresen részt vesznek továbbképzésen, ahol elsajátítják a legújabb technikákat és fejlesztik készségeiket. 
 • Az Imperial Dental az egyik legjobban felszerelt, modern fogorvosi rendelő Budapesten, a város központi részén.
 • Fogorvosi rendelőnk felszerelése a maguk területén jelenleg elérhető legmodernebb eszközökből áll.
 • Saját fogászati laboratóriumunk a legújabb technológiákat alkalmazza.
 • Csapatunk magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll.
 • Garanciát vállalunk fogászati implantációinkra és esztétikai fogászati munkáinkra.
 • Nem ügynökség vagyunk. Fogászati rendelőt működtetünk, melynek tulajdonosa a vezető fogorvosunk és implantológusunk.

Nagyon fontos számunkra, hogy Ön biztonságban és otthon érezze magát Budapesten!

Fogászat az egészséges, ragyogó fogakért!

Az Imperial Dental az egyik legjobban felszerelt, modern fogorvosi rendelő Budapesten. Exkluzivitása mellett a fogászati ellátás legszigorúbb elvárásainak megfelelő berendezése megfelel az EU szabványoknak. Fogorvosi felszerelésünk a maguk területén jelenleg elérhető legmodernebb eszközökből áll.  

Helyiségeink a legújabb technológiát ötvözik a kellemes, kényelmes légkörrel. Csúcsminőségű, alaposan megválogatott fogászati anyagokkal dolgozunk, melyek megfelelnek a nyugat-európai szabványoknak. Fogászati csapatunk magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll  

Fogtechnikai háttérintézményünk a legújabb technológiával dolgozik. CAD/CAM (Computer Aided Design – számítógép segítségével tervezett, Computer Aided Manufacturing – számítógép segítségével elkészített) technológiával készítünk különféle típusú fogpótlásokat (koronák, héjak, betétek, rögzített hidak, fogászati implantátumok). A fogpótlások a fogról vett minták szkennelt háromdimenziós képe alapján készülnek, tömör kerámiatömb maratásával. A számítógéppel vezérelt folyamatnak köszönhetően a fogászati protézisek rendkívüli pontossággal készülnek és esztétikailag is tökéletes eredményt nyújtanak. Nemcsak a fogpótlás, hanem az implantátum alátámasztása is készülhet fémmentes cirkónium-oxidból.     

Nagy figyelmet fordítunk a tisztaságra és a higiéniára. Kiemelten ügyelünk eszközeink sterilizálására, melyhez biztonságos, modern eljártás használunk. A sterilizált eszközöket külön-külön csomagoljuk és tároljuk.

Célunk, hogy a legújabb professzionális fogászati ellátást nyújtsuk betegeinknek egy elegáns, barátságos és biztonságos környezetben, megfizethető áron.

Esztétikai fogászat

Bizonyára hallott már arról, hogy a fogászat ma már nem csak az egészségről szól, hanem hatással van az emberi viszonyokra és az üzleti kapcsolatokra is. A mai fogászat részét képezi a ragyogó mosolyról, magabiztosságról és a tökéletes első benyomásról alkotott elképzelésünk is.

Az elmúlt évek során rendkívül megnőtt az érdeklődés az esztétikai fogászat iránt, de érdemes tudni, hogy több lehetőség is rendelkezésre áll, amiket ismerni kell ahhoz, hogy könnyebben hozhasson döntést. A technológiai fejlődésnek köszönhetően az esztétikai fogászat nem válik el teljesen az általános fogorvosi ellátástól, így például egy fogtöméstől is azt várjuk, hogy esztétikus legyen. 

Valójában az esztétikai fogászat során a fogorvos olyan helyreállításra törekszik, ami megjelenésében teljesen megegyezik a valódi fogakkal, ugyanakkor rendkívül ellenálló. Egyre többször tapasztaljuk, hogy az emberek a természetes szépséget részesítik előnyben. Ez így van a fogászatban is, és a természeteshez leginkább hasonlító fogakat tartjuk igazán szépnek.  

Ne feledje, hogy az egészséges, fényes fogak önbizalmat adnak a magánéletben csakúgy, mint a munkában!

Nézzen körül oldalunkon, és ha szeretne ingyenes konzultáción részt venni, vagy további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Back to the list
Ingyenes:
 • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
 • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
 • Teljes Panoráma-röntgen
 • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425