Teljes száj rekonstrukció

Amint azt a neve is jelzi, a teljes szájüreg helyreállítása az összes fog újraépítését / helyettesítését jelenti a páciens szájában. A teljes szájban végzett restaurációk kombinálják az esztétikát a helyreállító fogászattal, javítva a száj egészségi állapotát, működését és szépségét.

 

Tökéletes mosoly egy hét alatt, azonnali implantátumokkal, csontpótlás nélkül!

Freesave up to£ 425

Vannak olyan páciensek, akiknek olyan fogászati problémái vannak, amelyeket annyira átfogóan kell kezelni, hogy az javítsa mind a funkciót, mind az esztétikát. Ezeknek a betegeknek lehet több hiányzó foguk, számos nagy felületen tömött foguk, amelyek esetleg bomlást mutatnak, reped, törött vagy rosszul viselt foguk.

A fogorvos eltávolítja az összes régi fogászati munkát, például koronát, a töméseket és a porcelán héjakat, és új fogászati munkával helyettesíti ezeket, melyek kialakítják az új 'harapást'.

A kezelések magukban foglalhatják az onlayt, a koronát, a hidakat, héjakat, a fogászati implantátumokat, amelyek lényegében nem csak "mosoly átalakítást" nyújtanak, hanem javítják a páciens rágási hatékonyságát is.

A teljes száj rekonstrukciójának személyes jellege miatt döntő fontosságú a tervezési szakasz. Ez a lépés általában tartalmaz egy teljes mosoly értékelést. A fogorvos használhatja a röntgenfelvételeket, számítógépes képalkotást, a számítógépes (CT) szkennelést és intraorális fotózást, hogy megismerje a fennálló problémákat és ezek kezelésére megfelelő tervet dolgozzon ki.

A megfelelően tervezett és végrehajtott teljes száj rekonstrukció megváltoztathatja életét és egy egészséges jövő alapja lehet.

Back to the list
Ingyenes:
  • Részletes, Személyre Szabott Kezelési Terv
  • Implantátum Konzultáció és Fogászati Kivizsgálás
  • Teljes Panoráma-röntgen
  • Számítógépes Harapás Elemzés
Jelentkezzen ingyenes fogászati konzultációra!

Freesave up to£ 425